KARLIJN VROLIJK 

Karlijn Vrolijk is eigenaar van Smart Difference. Ze werkt intensief samen met een vaste groep trainers en coaches. Met haar jarenlange coach- en trainerservaring zorgt zij voor praktische en resultaatgerichte oplossingen om uw doelstellingen te realiseren.

Karlijn ontwikkelde het PPR-model: Verschil in focus: positie/prestatie/relatie. De gelijknaminge training is een hit. De resultaten die individuen en teams met deze training boeken blijken vaak ver boven verwachting.

Opdrachtgevers en deelnemers typeren Karlijn met woorden als: kwaliteit, resultaatgericht, to the point, praktisch, humor, flexibel inspelend op behoeften, gedreven, laagdrempelig, empathisch, creëert snel veiligheid, respectvol confronterend, professioneel.

Het is duidelijk dat Karlijn doet waar ze blij van wordt. Haar enthousiasme en gedrevenheid prikkelen deelnemers om zelf nieuwsgierig te worden en te ervaren hoe zij zelf met meer plezier beter kunnen presteren.

Haar motto: NLP is niet heilig. NLP is handig!
Haar uitgangspunt: Focus op dat kleine verschil in aanpak, dat leidt tot een groot verschil in resultaat!

Achtergrond Karlijn

Karlijn is na haar HEAO Commerciële economie en HBO Personeel & Arbeid, jarenlang binnen P&O werkzaam geweest als P&O-manager en personeelsadviseur. Zij heeft zich vervolgens gespecialiseerd in haar passie: het trainen en coachen van mensen. Ze heeft hiervoor diverse opleidingen in binnen- en buitenland gevolgd. In 2007 startte ze het bedrijf dat nu Smart Difference heet.

Karlijn is internationaal gecertificeerd NLP-trainer en -coach in (Neuro Linguïstisch Programmeren). Voor haar coaching hanteert zij diverse zeer effectieve technieken, waaronder: NLP, EFT, IEMT (dit is een doorontwikkeling van EMDR) en Methaphors of Movement. Dit zijn zeer effectieve technieken met snel en duurzaam resultaat. Haar NLP trainers opleiding volgde zij in Phoenix Arizona bij John Overdurf en Julie Silverthorn. Deze hebben beiden intensief samengewerkt met Richard Bandler, één van de grondleggers van NLP.

Linkedin adres: www.linkedin.com/in/karlijnvrolijk

Twitter: volg Karlijn Vrolijk op twitter.